luni, octombrie 2O pasiune ce ne leagă - News Sport

Două puncte pierdute! CFR nimerește de două ori bara și face doar egal cu Astra

2 0
Read Time:1 Minute, 58 Second

CFR Cluj și Astra Giurgiu au terminat la egalitate, 1-1 (0-1), în Gruia, după ce „astralii” au condus la pauză și au ratat o ocazie monumentală pentru 0-2. „Feroviarii” au nimerit în schimb de două ori bara înainte să egaleze.

Campionii României au fost mai activi în debutul jocului, dar nici Rondon (4), nici Carnat (6) nu au găsit drumul spre gol. Astra a replicat printr-o centrare din lovitură liberă din partea lui Budescu, Găman încercând să devieze cu călcâiul, iar Hugo de Sousa (9) a ratat întâlnirea cu balonul.

Trecerea primului sfert de oră a adus noi ocazii pentru CFR, dar Deac (13) a trimis modest pe lângă, în timp ce Pereira (15) și Vinicius (16) au fost blocați de Popa sau de bara porții. Lovitura de teatru a venit din partea lui Budescu (21), care a șutat din afara careului, iar cu ajutorul devierii lui Vinicius, Sandomierski a fost învins, 0-1!

Gazdele au forțat egalarea înainte de pauză, dar seara excelentă reușită de tânărul goalkeeper Mihai Popa a continuat, acesta blocând încercările lui Carnat (43) și Deac (45+4).

CFR domină partea secundă

Foto: Iosif Nagy

„Feroviarii” l-au făcut remarcat din nou pe portarul Astrei, acesta având intervenții importante la scurt timp după reluare. Costache a ratat apoi cea mai mare oportunitate de a egala, trimițând în transversală din câțiva metri (63).

Ocaziile clujenilor au fost aproape să se răzbune cu 10 minute înaintea finalului timpului regulamentar, dar Crepulja l-a nimerit direct pe Sandomierski, polonezul evitând golul de 0-2. Pe atacul următor, CFR a egalat în cele din urmă, Deac trimițând elegant în poarta lui Mihai Popa (80), scor 1-1.

Finalul nu a adus alte ocazii notabile la vreuna dintre porți, iar CFR Cluj a pierdut două puncte în Gruia la capătul unei dispute controlate în totalitate. Camora și compania nu au putut profita de remiza FCSB-ului cu FC Argeș și rămân pe locul secund, cu 41 de puncte acumulate.

CFR Cluj: Sandomierski – Susic (Chipciu ’82), Burcă, Vinicius, Camora – Deac, Soares, Luis Aurelio (Păun ’59) – Carnat (Costache ’59), Rondon (Omrani ’82), Gîdea (Pereira ‘9). Antrenor: Edi Iordănescu

Astra Giurgiu: M. Popa – De Sousa (Jovanovic ’55), Găman, Graovac, Bruno – Crepulja – Wutrich (D. Gheorghe ’56), Budescu, Canadja, Răduț (Boe-Kane ’69) – Stahl (V. Gheorghe ’33). Antrenor: Eugen Neagoe

Foto: Iosif Nagy

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *