duminică, septembrie 24O pasiune ce ne leagă - News Sport

Eliminare surprinzătoare din cupele europene. Olimpia Cluj pierde cu Lanchkhuti

0 0
Read Time:1 Minute, 8 Second

Pornită drept favorită certă în duelul cu reprezentanta Georgiei, formația clujeană a cedat pe teren propriu, 0-1 și și-a încheiat parcursul devreme în UEFA Women’s Champions League.

Universitarele au avut inițiativa și posesia în mare parte din prima repriză, cu ocazii ratate de Marcu (4) și Țabur (16, 21). Totuși, oaspetele au deschis scorul prin Todadze (42), dar reușita avea să fie anulată pentru offside.

Partea secundă a adus și dezghețarea tabelei, dar nu de către Olimpia Cluj, ci adversarele au punctat prin Chkonia. Vârful de atac a scăpat pe contraatac, a rămas singură cu Seppi, pe care a executat-o cu sânge rece (68).

Elevele lui Iulian Szekely au căutat degeaba egalarea, blocându-se de o defensivă bine organizată și de Gabunia în zi mare. Cerescu putea trimite meciul în prelungiri, dar reluarea acesteia a fost scoasă de pe linia porții la ultima fază a partidei.

„U” Olimpia s-a înclinat astfel cu 0-1 în fața campioanei Georgiei și iese din cupele europene, la capătul primului joc fără gol marcat din sezonul 2020/2021.

“U” Olimpia Cluj: Seppi – Stamate, Bratu, Cerescu, Negrea – Mirea, Ciolacu, Voicu – Țabur (Botojel ’84), Marcu (Curtis ’62), Bălăceanu (Borodi ’46). Antrenor: Iulian Szekely

Lanchkhuti: Gabunia – Gujabidze, Chkhartiahvili, Kalandadze, Aleliahvili – Gaaviani, Todadze, Danelia, Khaburdzania – Dimopoulou (Narsia ’78) – Chkonia (Tsotseria ’90+3). Antrenor: Giorgi Chkhaidze

Foto: Emi Turbuc

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *