duminică, septembrie 24O pasiune ce ne leagă - News Sport

Debut încurajator în grupele Cupei EHF pentru Gloria Bistrița. Măgura Cisnădie a fost surclasată la Koprivnica

1 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Două echipe românești sunt prezente și în acest sezon al Cupei EHF la handbal feminin. Gloria Bistrița și Măgura Cisnădie s-au calificat în faza grupelor, ce a debutat în acest weekend.

Debutantă absolută în competiție, Gloria a evoluat în Polonia, pe terenul celor de la MKS Perla Lublin, de unde s-a întors cu un egal prețios, 22-22.

Chiar dacă a dominat începutul jocului (7-2), trupa antrenată de Horațiu Pașca s-a văzut condusă pe parcursul reprizei secunde (15-14). Finalul a fost unul tensionat, cu Gloria aflată la conducere, 20-19, după care s-au aflat în avantaj polonezele (21-20), pentru ca Bistrița să irosească ultimul atac și să se mulțumească doar cu un punct.

Natalia Nosek (7 goluri) și Dziyana Ilyina (6 goluri) au fost principalele marcatoare ale partidei. De remarcat apariția în rândul marcatoarelor a două internaționale de tineret, Andra Moroianu (2) și Diana Șamanț (1).

În primul meci al zilei, Măgura Cisnădie nu a avut nicio șansă în fața croatelor de la Podravka Koprivnica, reușind să se mențină în joc doar 15 minute. Fosta participantă din Liga Campionilor a luat un avans de șase goluri până la pauză, 18-12, după care și-a dublat avantajul la finalul jocului, 38-26.

A fost a șaptea înfrângere pentru Măgura Cisnădie din tot atâtea jocuri în faza grupelor! Dejana Milosavljevic (10 goluri) și Ada Moldovan (8 goluri) au reprezentat gurile de foc pentru echipele lor.

În etapa a doua, ambele echipe românești vor evolua pe teren propriu, Bistrița cu Erd (11 ianuarie, ora 18) și Cisnădie cu Siofok (12 ianuarie, ora 15).

Sursa foto: handbalmania.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *