luni, octombrie 2O pasiune ce ne leagă - News Sport

Clujul câștigă prima luptă cu Oradea! U-BT merge „ceas” pe teren propriu în acest sezon

0 0
Read Time:1 Minute, 51 Second

U-BT Cluj-Napoca se impune în cel mai greu meci din acest sezon pe teren propriu, 81-76 cu CSM CSU Oradea, în primul meci al fazei a doua din FIBA Europe Cup. Cele două echipe își dau întâlnire din nou sâmbătă, la Oradea, pentru un meci din campionat.

„Studenții” au început în formula Kerron Johnson-Patrick Richard-Artis Ate-Karlo Zganec-Darko Planinic, bihorenii replicând cu Kris Richard-Aaron Broussard-Giordan Watson-Nikola Markovic-Arturas Valeika.

Debutul meciului a fost mai reușit pentru campionii României, care au început cu 0-5, după care s-au desprins la peste zece puncte, 4-15, punând probleme serioase defensivei clujene. De remarcat că primele 13 puncte ale bihorenilor au fost reușite de Arturas Valeika și Aaron Broussard.

Până la finalul primului sfert, U-BT s-a apropiat la două posesii, 17-23, forțând mai apoi în următoarele zece minute, când au întors soarta partidei în favoarea lor pentru 45-36 la pauza mare.

La fel ca și adversarii lor în primul sfert, și clujenii au reușit să se distanțeze la peste zece diferență, 64-51, cu Patrick Richard și Karlo Zganec în mare formă.

Deși păreau că se îndreaptă spre o victorie sigură, cei de la U-BT au tremurat în ultimul sfert, când Oradea a reușit un parțial de 11-0, venind la un singur punct de adversar (65-64). De aici au ieșit în evidență Darko Planinic și Kerron Johnson, cei doi străini ai „studenților” ajutând echipa să treacă peste momentul greu, contribuind la victoria cu 81-76 de la final.

Patrick Richard a fost cel mai eficient jucător din tabăra gazdelor, cu 18 puncte (4/7 de la distanță) și 6 pase decisive, fiind urmat de Kerron Johnson, Karlo Zganec și Darko Planinic cu 14 puncte, ultimul reușind și 10 recuperări.

Din partea „Leilor Roșii” au ieșit în evidență Arturas Valeika cu 21 de puncte (8/10 la nivelul aruncărilor), Aaron Broussard (18 puncte, 6 assist-uri) și Giordan Watson respectiv Sean Barnette cu câte 11 puncte.

Cele două echipe se vor întâlni din nou sâmbătă, de data aceasta în Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea, într-un joc contând pentru LNBM.

Sursa foto: sportclasic.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *