luni, octombrie 2O pasiune ce ne leagă - News Sport

În genunchi în fața rapidelor suedeze! România se va bate cu Japonia pentru locul 5 în Main Round

0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

România a suferit a doua înfrângere în grupele principale, 22-34 cu Suedia, și și-a irosit orice șansă de a termina mai sus de locul 5 în această fază a competiției. Ultimul meci din Main Round va fi cu Japonia, mâine de la ora 11.

Nimic nou sub soare pentru naționala României, care a început extrem de modest meciul, cu 4-0 în favoarea Suediei. Tricolorele au revenit la 4-3, după care au egalat la 6, însă nu și-au menținut ritmul pentru restul reprizei.

Nordicele s-au desprins pe finalul celor 30 de minute din nou, pentru a intra la cabine cu 14-9. Olivia Mellegard (5 goluri) și Sonia Seraficeanu (2 goluri) au fost cele mai bune marcatoare din cele două tabere după 30 de minute.

România s-a apropiat la trei goluri în startul reprizei secunde, 15-12, însă din acel moment jocul s-a rupt total. Cu Cristina Neagu obosită în urma unui turneu solicitant, și fără idei pe atacurile poziționale din partea fetelor de la 9 metri, tricolorele au pierdut foarte multe mingi, permițându-le suedezelor să marcheze câteva goluri cu poarta goală.

Finalul a fost de coșmar pentru noi și am terminat meciul în genunchi, Suedia câștigând cu 34-22! Ne-a mai rămas meciul de mâine dimineață (ora 11) contra Japoniei, după care o să știm exact pe ce loc terminăm acest turneu final chinuitor pentru tricolore.

România: Dedu, Dumanska, Ciucă – portari; Neagu 4 goluri, Pintea 4, Udriștioiu 4, Ostase 2, Seraficeanu 2, Zamfirescu 2, Pristăvița 2, Florica 1, Polocoșer 1. Antrenor: Tomas Ryde

Suedia: Thorn, Idehn 2 goluri – portari; Mellegard 7 goluri, Massing 5, Lindqvist 4, Hagman, Gullden 4, Blohm 4, Stromberg 3, Roberts 1. Antrenor: Henrik Signell

Foto: prosport.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *