duminică, septembrie 24O pasiune ce ne leagă - News Sport

Am revenit cu picioarele pe pământ! România a fost incapabilă să reziste în fața Rusiei

0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Rusia a învins categoric România, 27-18, după o repriză secundă extrem de modestă reușită de tricolore. Neagu și compania nu au reușit să marcheze timp de peste 10 minute!

Entuziasmul din repriza secundă cu Ungaria s-a păstrat și în debutul meciului, româncele fiind capabile să blocheze o serie de atacuri ale Rusiei și chiar au deschis scorul.

Rusoaicele au replicat, găsind breșe în apărarea României și s-au distanțat la 7-3, două dintre aceste goluri venind chiar de la portărița Sedoykina. Diferența maximă în prima parte a fost de cinci goluri (9-4), cu Vyakhireva punctând de la distanță.

Tricolorele nu s-au dat bătute și au revenit spectaculos pe tabelă, blocând pe rând atacurile Rusiei, pentru ca Laura Pristăvița să egaleze la 10 chiar înaintea finalului primelor 30 de minute, în urma unei depășiri pe fentă în fața semicercului.

De altfel, ambele naționale au arătat multe slăbiciuni pe atac, cu mingi pierdute fie în urma unor greșeli individuale, fie din pase date la întâmplare. Iese în evidență procentajul mediocru al României, 17%, de eficiență la aruncările de la 9 metri!

Neagu a încheiat seria de 7-1 a României cu un gol în debutul părții secunde, cu care am preluat conducerea. Tricolorele au rămas în meci până la 15-15, de unde naționala pregătită de Ambros Martin a călcat pedala de accelerație și s-a desprins decisiv, profitând și de cele peste 10 minute fără gol marcat de România.

Cu Bobrovnikova, Vyakhireva și Sedoykina în formă, Rusia a reușit o serie importantă, de la 17-16 fiind capabile să se distanțeze la 25-16, cu câteva minute rămase din joc!

S-a terminat 27-18 pentru Rusia, care își continuă parcursul perfect și este cu un pas și jumătate în semifinale. Tricolorele în schimb speră în continuare să prindă unul dintre locurile 3-4 din grupă, ce le-ar aduce calificarea la turneul preolimpic.

România: Dedu 1 gol, Dumanska – portari; Neagu 5 goluri, Pristăvița 2, Perianu 2, Ostase 2, Seraficeanu 2, Vizitiu 1, Polocoșer 1, Florica 1, Pintea 1. Antrenor: Tomas Ryde

Rusia: Sedoykina 3 goluri, Lagina – portari; Bobrovnikova 5, Vyakhireva 5, Kozhokar 3, Makeeva 3, Fomina 2, Kuznetsova 1, Sen 1, Gorshenina 1, Zhilinskaite 1, Illarionova 1, Frolova 1. Antrenor: Ambros Martin

Foto: gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *