luni, octombrie 2O pasiune ce ne leagă - News Sport

Învingem Kazakhstan după un joc modest în repriza secundă! Urmează meciurile decisive cu Muntenegru și Ungaria

0 0
Read Time:1 Minute, 27 Second

Al treilea joc de la CM de handbal feminin nu a adus mari schimbări în evoluția României, care s-a impus greu în fața Kazakhstanului, 22-20. Crina Pintea a fost cea mai bună marcatoare în absența Cristinei Neagu, odihnită pentru ultimele două partide.

Debutul meciului a fost conform așteptărilor, cu România la conducere, Pintea și Perianu fiind autoarele primelor 5 goluri pentru tricolore. Prima distanțare notabilă a venit la 9-4, după ce Sonia Seraficeanu a punctate în urma celui de-al treilea contraatac în 18 minute.

Asiaticele s-au apropiat apoi la două goluri, 12-10, pe fondul unor neatenții defensive din partea elevelor lui Tomas Ryde. Finalul reprizei le-a aparținut româncelor, Laura Pristăvița și Patricia Vizitiu punctând pentru 14-11 la pauză. Crina Pintea a fost cea mai bună din tabăra noastră, cu 4 goluri din 4 aruncări în primele 30 de minute.

Asiaticele au revenit în repriza secundă pe fondul unui joc extrem de modest al româncelor, reușind să se apropie la un singur gol, 16-15. Deși cu 10 minute înainte de final România conducea cu o diferență liniștitoare, 20-16, ultimele secvențe au adus un joc șters și o victorie chinuită, 22-20.

Mâine dimineață tricolorele au un meci greu cu Muntenegru, care a bătut azi Ungaria, 25-24, pentru ca vineri să termine faza grupelor împotriva maghiarelor, în ceea ce se pare că va fi jocul decisiv pentru calificare.

România: Ciucă, Dedu, Dumanska – portari; Pintea 5 goluri, Seraficeanu 3, Vizitiu 3, Udriștioiu 3, Perianu 2, Iuganu 2, Dache 2, Zamfirescu 1, Pristăvița 1. Antrenor: Tomas Ryde

Kazakhstan: Poilova, Aitenova, Davydova – portari; Khardina 6 goluri, Baranovskaya 5, Abilda 5, Alexandrova 2, Sitnikova 1, Rejemetova 1. Antrenor: Berik Beknazarov

Foto: gsp.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *