luni, octombrie 2O pasiune ce ne leagă - News Sport

U-Cluj face egal pe Cluj Arena cu ASU Poli Timișoara

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Echipa lui Adrian Falub reușeste doar un egal acasă pe Cluj Arena împotriva echipei ASU Poli Timișoara, scor 0-0

„U” a început partida destul de bine. George Florescu și-a creat o ocazie bună de a înscrie chiar în secunda 25, dar lovitura a trecut puțin pe lângă poartă. Ocazia celor de la Timișora a venit abia în minutul 7, când s-a produs o mică neînțelegere în careul celor de la U. Mingea a țopăit, dar a ajuns în cele din urmă în brațele lui Dur-Bozoancă. Goluri au lipsit în prima repriză chiar dacă ambele echipe au încercat să ajungă la poarta adversă.

În repriza a doua jucatorii Universității au încercat să iasă din defensivitate și să atace mai mult, dar bănățenii au rămas pe poziții și i-au blocat foarte bine. Florescu și Gavra au încercat să construiască o fază individuală pentru a deschide scorul.

Echipe:

„U” Cluj (4-3-3): Dur-Bozoancă – Inacio Miguel, Telcean, Art. Crăciun, Tiago Gomes – Dican, Ceitil (Miranda ’55), G. Florescu – Gavra (Takacs ‘ 85), Goga (cpt.), Al. Pop (Pîrvulescu ’66)
Rezerve: Gorcea – Kay, Guedj, Nic. Pîrvulescu, R. Takacs, Taub, Rafa Miranda
Antrenor: Adrian Falub

ASU Poli (4-3-3): Murariu – C. Jurj, Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – Bg. Vasile, Ignea, Dros (Vidrășan ’64) – C. Popescu, Mir. Axente, Ad. Ungureanu (Zabun ’52)
Rezerve: M. Contra – Coadă, Vidrăsan, F. Trip, Piţigoi, D. Radu, Zabun

Universitatea Cluj rămâne după acest joc pe locul 11, cu 23 de puncte. Următoarea partidă se va disputa tot pe Cluj Arena în compania echipei CSM Reșița.

Sursa foto: digisport.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *