luni, octombrie 2O pasiune ce ne leagă - News Sport

Succes lejer pe final pentru U-BT cu Sodertalje. Suedezii au ținut aproape mai bine de 37 de minute

0 0
Read Time:1 Minute, 20 Second

„Studenții” au bifat un nou succes în FIBA Europe Cup și sunt cu un picior în faza următoare. Victoria cu Sodertalje a marcat și revenirea pe parchet a internaționalului român Nandor Kuti.

Clujul a început în formula Kerron Johnson-Patrick Richard-Artis Ate-Donatas Tarolis-Darko Planinic, Sodertalje Kings replicând cu Charles Callison-Martin Pahlmblad-Anton Gaddefors-Jonathan Person-Alexander Larrson.

U-BT a luat rapid un avans de cinci puncte (7-2 și 9-4), însă nordicii au reușit de fiecare dată să nu piardă contactul și au rămas aproape pe tabelă. La pauza mare s-a intrat cu 40-35 pentru gazde, cu Anton Gaddefors cel mai eficient om de pe teren, cu 11 puncte și 2 recuperări pentru Sodertalje.

Partea a doua a meciului a fost mai bună pentru studenți, care s-au distanțat abia spre finalul partidei, la 76-69, în cele din urmă câștigând cu 85-74.

Prin acest succes, U-BT are nevoie de o singură victorie în ultimele două meciuri cu Enisey Krasnoyarsk și Balkan Botevgrad pentru a se califica mai departe.

Darko Planinic a fost cel mai bun marcator pentru U-BT cu 18 puncte și 5 recuperări, urmat de Karlo Zganec (15 puncte, 9 recuperări) și Patrick Richard (14 puncte, 50% de la distanță). De remarcat și revenirea lui Nandor Kuti, internaționalul român reușind 5 puncte și 2 recuperări în aproape 13 minute pe parchet.

De la Sodertalje au ieșit în evidență Anton Gaddefors (21 de puncte), Charles Callison (15 puncte, 4 assist-uri) și Martin Pahlmblad (11 puncte, 50% de la distanță).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *