luni, octombrie 2O pasiune ce ne leagă - News Sport

SCM Râmnicu Vâlcea are o repriză secundă modestă și pierde în Germania

0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

Trupa din Zăvoi a cedat la Bietigheim cu 28-31 (14-13) și nu și-a asigurat calificarea sigură în faza următoare a Ligii Campionilor cu o etapă înaintea finalului grupelor.

Campioanele României au deschis scorul prin Asma Elghaoui, pentru ca mai apoi să conducă cu 3-0, după un contraatac dus la capăt cu gol de Ann Grete Norgaard. Din acel moment, nemțoaicele au fost mai eficiente pe atac, drept urmare au egalat situația repede, 5-5.

Ofensiva echipei lui Florin Pera și-a revenit, iar Vâlcea s-a aflat din nou în avantaj, 8-6.

Până la finalul reprizei cele două echipe au mers cap la cap, româncele intrând la cabine cu 14-13 în urma golului reușit de Kiki Liscevic.

Contrar primelor 30 de minute, vâlcencele au început dezastruos repriza secundă, iar Bietigheim a preluat conducerea, 20-17, după ce a marcat de cinci ori la rând.

Perioada nefastă a trecut pe moment în a doua parte a reprizei secunde, elevele lui Pera apropiindu-se la un gol, 21-20 și 22-21. Revenirea nu a durat mult, replierea lentă pe apărare ducându-le pe nemțoaice la +5, 27-22.

Finalul a fost la discreția gazdelor, care s-au impus cu 31-28 și au obținut prima victorie din acest sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin. Într-un alt meci disputat azi, CSM București a cedat acasă cu Team Esbjerg, scor 21-25.

Angela Malestein a fost cea mai bună marcatoare a partidei, cu 7 goluri din 10 aruncări, în vreme ce Ann Grete Norgaard a fost „argintul viu” al echipei SCM Râmnicu Vâlcea, cu 6 reușite.

Foto: Ionuț Buharu

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *