luni, octombrie 2O pasiune ce ne leagă - News Sport

Gaz Metan „a fript-o” pe Sepsi chiar în Covasna. Fulop și Olaru au ratat marile ocazii ale meciului

0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second


Gaz Metan Mediaș s-a impus la Sfântu Gheorghe la limită, 1-0 (0-0), singurul gol fiind marcat de internaționalul de tineret Darius Olaru. Covăsnenii au suferit al treilea eșec pe teren propriu.

Medieșenii au avut prima ocazie mare de a înscrie, însă Ely Fernandes (6) a șutat direct în brațele lui Niczuly. În a doua jumătate a reprizei, Sepsi a solicitat o lovitură de pedeapsă după ce mingea l-a lovit în mână pe Fofana, însă Marius Avram a fost de neclintit.

Partea secundă a adus mai multe șanse de gol, Carnat (54) și Fulop (69) pentru Sepsi, acesta din urmă a trimis cu capul pe lângă poarta goală. De la medieșeni Darius Olaru (58) a trimis la rândul lui cu capul pe lângă.

Același Olaru avea să deschidă scorul în minutul 83, după ce împins în poartă balonul respins de portarul covăsnenilor în urma unui șut expediat de Chamed.

Salli putea egala situația, însă Pleșca a fost pe fază (90+1) și echipa lui Edi Iordănescu se menține pe ultimul loc care asigură prezența în play-off.[jsMatches id ="1430" group_id="2" partic_id="1440" quantity="1" matchtype="2" emblems="1" venue="0" season="1" slider="1" layout="0" groupbymd="0" morder="1" display_name ="1"]

[soccer-action id="6"]

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *