duminică, septembrie 24O pasiune ce ne leagă - News Sport

Au îmblânzit Leii Banatului! U-BT își continuă parcursul perfect în LNBM

0 0
Read Time:1 Minute, 10 Second

”Studenții” au învins formația din Banat la capătul unui meci decis în ultimul sfert, cu 79-70. Astfel, U-BT rămâne fără înfrângere în campionat după cinci etape.

Clujul a început meciul în formula Kerron Johnson-Patrick Richard-David Vida-Donatas Tarolis-Darko Planinic, timișorenii replicând cu Nikola Pesakovic-Alexandru Coconea-Anders Abu Teri-Bogdan Popa-Amaury Gorgemans.

Actul inaugural a fost la discreția totală a gazdelor, 22-9. Următoarele 20 de minute au reprezentat revenirea pe tabelă a Timișoarei, cu Troy Franklin jr. în mare formă, ajutat în al treilea sfert și de Mirel Dragoste, cei doi reușind 11 din cele 19 puncte ale alb-violeților.

În ultimul sfert Clujul și-a respectat blazonul de favorită și a profitat de eliminările lui Lazar și Franklin jr pentru a se impune cu 79-70. U-BT va disputa miercuri un nou meci european, cu Sodertalje Kings (ora 19, BTarena), și are șansa să se apropie de calificarea în faza următoare a FIBA Europe Cup.

Patrick Richard a fost cel mai bun om al gazdelor cu 15 puncte și 4 assist-uri, fiind urmat de Kerron Johnson (13 puncte, 7 pase decisive) și Rareș Uță (11 puncte, 5/7 aruncări reușite). Principalul marcator al partidei a fost timișoreanul Troy Franklin jr cu 22 de puncte (5/9 de la distanță), urmat de Nikola Pesakovic (11 puncte) și Sherwood Brown (10 puncte, 6 recuperări).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *