duminică, septembrie 24O pasiune ce ne leagă - News Sport

Hermannstadt și Viitorul remizează după un meci cu trei penalty-uri

0 0
Read Time:1 Minute, 19 Second

Mulți nervi în al doilea meci al etapei a 16-a. Duelul dintre sibieni și trupa lui Hagi s-a terminat nedecis, 1-1, după două cartonașe roșii și trei lovituri de la 11 metri!

Elevii lui Hagi au deschis scorul în urma unei lovituri de pedeapsă, după ce Stoica l-a lovit cu cotul pe Iancu (11). Vlad Achim a transformat penalty-ul cu sânge rece (1-0).

Sibienii au devenit activi din punct de vedere ofensiv în a doua jumătate a reprizei, nou intratul Petrișor Petrescu făcându-și simțită prezența. Mai întâi a scăpat pe contraatac și i-a oferit o pasă perfectă lui Buzan (39), care a trimis pe lângă poarta lui Căbuz.

Câteva secunde mai târziu și gazdele au beneficiat de un penalty, ratat însă de Petrescu (40). Cătălin Căbuz s-a făcut remarcat și după aceea, blocând reluarea lui Debeljuh. Atacantul croat a înscris în cele din urmă în primul minut al prelungirilor, când l-a învins pe Căbuz în urma unui corner (1-1).

Repriza secundă nu a adus ocazii mari, portarii fiind pe fază la șansele lui Petrescu (59) și Louis Munteanu (66).

Viitorul a beneficiat de un nou penalty, acordat ușor, însă la fel ca și Petrescu, Gabi Iancu (78) a ratat lovitura de pedeapsă și a irosit șansa de a-și aduce echipa în avantaj.

S-a terminat 1-1, gazdele evoluând din minutul 77 în inferioritate numerică după al doilea galben văzut de Petrișor Petrescu. Viitorul a ratat ocazia să urce pe primul loc, în vreme ce Hermannstadt ajunge la opt meciuri fără victorie.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *