luni, mai 29O pasiune ce ne leagă - News Sport

Sezon nebun în Liga Florilor! Vâlcea pierde la Bistrița, Corona Brașov remizează cu CSM București

1 0
Read Time:1 Minute, 2 Second

Începutul nebun al sezonului de handbal a fost confirmat în această săptămână cu două rezultate surpriză.

Campioana SCM Râmnicu Vâlcea a cedat pentru a doua oară în decurs de câteva luni la Bistrița, după ce a pierdut și în ultimul meci al sezonului trecut în Ardeal.

Vâlcencele au stat în meci o repriză, partea a doua fiind la discreția Gloriei, care s-a impus cu 24-19. Valentina Ardean-Elisei a fost cea mai eficientă jucătoare de pe teren, cu 6 goluri, tot atâtea reușind și Mireya Gonzalez pentru Vâlcea.

În derby-ul etapei a 10-a, Corona Brașov și CSM București au remizat, scor 30-30 (15-15), sub Tâmpa, după ce brașovencele au condus la un moment dat și cu șase goluri, 22-16. A fost duelul Cristinelor, Laslo (10 goluri pentru Corona) și Neagu (9 reușite pentru CSM) arătând o formă excelentă, nu cu mult timp înaintea Campionatului Mondial din Japonia.

În urma acestor rezultate, SCM Râmnicu Vâlcea a suferit primul eșec în actualul sezon, dar rămâne prima în clasament cu 24 de puncte. Corona se află pe locul secund, cu 23 de puncte dar un meci în plus, în vreme ce vicecampioana CSM București are 19 puncte și e pe locul al patrulea.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *