duminică, septembrie 24O pasiune ce ne leagă - News Sport

Enisey Krasnoyarsk provoacă prima înfrângere stagională pentru U-BT

0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second

„Studenții” pregătiți de Mihai Silvășan au suferit o înfrângere la 10 puncte, 97-87 în Rusia, contra celei mai bune echipe din grupa G a FIBA Europe Cup, Enisey Krasnoyarsk.

Enisey Krasnoyarsk a început partida cu Davion Berry-Garlon Green-Darius Morris-Ilya Popov-Tomislav Zubcic, clujenii replicând cu Patrick Richard-Artis Ate-Kerron Johnson-Donatas Tarolis-Darko Planinic.

Rușii au condus jocul de la început și au profitat de desele probleme privind tranziția defensivă a Clujului pentru a intra la cabine cu un avantaj de 12 puncte, 54-42.

Deși au început sfertul al treilea cu două aruncări reușite de la distanță, cei de la U-BT nu au făcut față presingului avansat al celor de la Enisey și s-a ajuns la 22+ pentru gazde la un moment dat.

Pe final U-BT s-a apropiat la sub 10 diferență, însă de fiecare dată rușii au avut răspuns, astfel că s-a terminat 97-87 pentru Enisey Krasnoyarsk.

Kerron Johnson a fost principalul marcator al partidei cu 26 de puncte, urmat de Darko Planinic cu 22, respectiv Artis Ate și Donatas Tarolis cu câte 9 puncte pentru clujeni. De partea cealaltă au excelat Tomislav Zubcic (23 de puncte, 6 recuperări), Denis Zakharov (15 puncte) și Darius Morris (13 puncte, 7 assist-uri).

Sursa foto: fiba.basketball

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *