luni, octombrie 2O pasiune ce ne leagă - News Sport

Victorie muncită în minimum de seturi pentru VM Zalău cu U Cluj. Un sălăjean a fost cel mai bun om de pe teren

0 0
Read Time:1 Minute, 33 Second

Volei Municipal Zalău și-a revenit după înfrângerea de la București, contra lui Dinamo și a trecut cu 3-0 pe teren propriu de codașa Universitatea Cluj-Napoca. Este a treia victorie stagională pentru echipa Lui Bogdan Tănase și a patra înfrângere la rând pentru clujeni.

Gazdele au început în formula Dal Bosco-Ghionea-Szabo-Leite-Sinkkonen-Muscina și Gavriz pe post de libero. U Cluj a replicat cu Someșan-Șoloc-Negrean-Nagy-Savan-Constantin și Popovici libero.

Zalăul a pornit mai bine în meci și a condus cu 3-1, după care „studenții” au egalat la 4. Din acel moment „galben-albaștrii” au preluat frâiele partidei și s-au distanțat treptat, 6 puncte fiind diferența cea mai mare înaintea finalului setului inaugural (25-18).

Oaspeții au fost mai preciși pe atac în setul secund, cu Vlad Negrean în mare formă și au pus probleme reale Zalăului, echipă cu pretenții la titlu. Cele două combatante au mers cap la cap până la 12-12, de unde s-a făcut 18-14 pentru sălăjeni. Finalul setului a fost palpitant, cu Marius Șoloc reușind două blocaje (22-23), însă experiența gazdelor s-a văzut și Ovidiu Darlaczi a închis actul secund (25-23).

La fel a continuat și ultimul set, deși începutul a fost dominat clar de VMZ (9-3). Universitatea a revenit pe final (18-18) și a condus în două rânduri (18-19 și 19-20). Din nou, trupa de sub Meseș a fost mai precisă când trebuia și cele două atacuri în aut ale lui Vlad Negrean (28-26) au adus victoria în minimum de seturi pentru Zalău.

Leo Dal Bosco a fost principalul marcator pentru VMZ, cu 14 puncte, urmat de Rogerio Leite și David Szabo, ambii cu 12 puncte. Jucătorul meciului a fost Vlad Negrean, cu 21 de puncte pentru „U” , fiind secondat de Marius Șoloc (7 puncte).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *