duminică, septembrie 24O pasiune ce ne leagă - News Sport

FCSB o învinge cu 2-1 pe Sepsi după un meci intens și urcă pe loc de play-off!

0 0
Read Time:3 Minute, 0 Second


{{text}}

FCSB a încercat să-și impună propriul stil de joc încă din primele minute, însă le-a fost destul de greu, deoarece Sepsi s-a dovedit a fi o echipă arțăgoasă și destul de solidă, cel puțin în apărare. De remarcat este faptul că Valentin Crețu (30 ani) reușește în continuare să-l țină pe banca de rezerve pe Cristi Manea (22 ani). Fostul dublu campion cu CFR Cluj, nu izbutește se se impună ca titular în echipa lui Bogdan Vintilă.

Sepsi a ieșit energic la rampă. În minutul 10, Fulop a tras la poartă de la 30 de metri, punându-l la încercare pe Bălgrădean, care a respins mingea în extremis. De partea cealaltă, Florinel Coman, unul dintre cei mai urmăriți jucători ai FCSB-ului, a avut șansa deschiderii scorului pe Arena Națională. După o pasă decisivă a lui Panțîru, Coman s-a detașat de Konongo, l-a culcat pe Niczuly, însă latul său a trecut puțin pe lângă poartă.

Au urmat câteva minute bune de dominare a roș-albaștrilor. Aceștia au reușit să-i împingă spre jumătatea proprie pe covăsneni, oprindu-le orice șansă de construcție. S-a putut observa faptul că Tănase și Popa, jucători de travaliu, recuperau cu ușurință mingile, oferind totodată mobilitatea axului central al echipei.

În minutul 27, Sepsi a trecut în avantaj. După ce a ratat o ocazie monumentală din 2 metri, Karanovic a reușit să deschidă scorul după ce l-a lobat pe Bălgrădean. Cristea a încercat să scoată mingea înainte de a intra în plasă, însă a alunecat pe linia porții. Curios este faptul că Sepsi nu s-a retras după ce a marcat și a încercat să-și mai creeze câteva ocazii bune. De cealaltă parte, roș-albaștrii, s-au străduit din răsputeri să revină în joc, însă fără sorți de izbândă.

La pauză, FCSB – Sepsi Sfântu Gheorghe 0-1

FCSB a început în forță repriza secundă. Vintilă a mutat strategic, iar intrarea lui Dennis Man în locul lui Adi Popa, și-a pus amprenta asupra jocului echipei sale. Jocul părea să curgă în favoarea bucureștenilor, însă în minutul 54, Tănase a primit cu ușurință un penalty. Decarul roș-albaștrilor și-a făcut un obicei în obținerea acestor lovituri de pedeapsă, care se pare că dă roade în continuare. Gnohere a transformat cu succes penalty-ul care avea să egaleze tabela. 

A urmat o presiune la cote maxime a FCSB-ului, iar după un atac în forță în minutul 60, Coman l-a servit perfect în careu pe Tănase, care a făcut dubla cu un șut plasat pe sub Niczuly.

Sepsi nu a mai arătat aceeași vitalitate în joc, iar prima mare ocazie a venit abia ca răspuns la cel de-al doilea gol încasat. Karanovic a tras un șut periculos care i-a creat ceva emoții lui Bălgrădean.

La capitolul fizic, ambele echipe au stat foarte bine în prima repriză, dar și o mică parte din repriza secundă. Din această cauză, spre finalul partidei a scăzut puțin ritmul de joc, iar ambele echipe s-au concentrate mai mult pe contraatacuri. Moruțan a ratat de două ori în aceeași situație, iar la ultima fază a meciului, Dennis Man a lovit bara porții.

După această victorie, FCSB urcă momnetan până pe locul 4, cu 24 de puncte, în timp ce Sepsi se poziționează pe locul 10, cu 16 puncte.

[jsMatches id ="1430" partic_id="1439" matchtype="2" emblems="1" venue="0" season="0" slider="0" layout="0" groupbymd="0" morder="0" display_name ="1"]
[soccer-action id="1"]


Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *