luni, octombrie 2O pasiune ce ne leagă - News Sport

Continuă parcursul perfect pentru U-BT. Victorie fără emoții contra lui Balkan Botevgrad

0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second

U-BT Cluj-Napoca s-a impus marți seara, cu 92-80, în grupa G a FIBA Europe Cup în fața bulgarilor de la Balkan Botevgrad. Clujenii au jucat entuziasmant și sunt liderii grupei.

Kerron Johnson-Patrick Richard-Artis Ate-Donatas Tarolis-Darko Planinic au alcătuit primul cinci al Universității, de cealaltă parte începând Dimitar Dimitrov-Kris Minkov-Marko Radonjic-Jordan Callahan-Kenneth McElrath.

Gazdele au făcut o primă repriză aproape fără greșeală și au avut un avans de 23 de puncte, 54-31, după ce la sfârșitul sfertului de debut conduceau cu 31-11! Patrick Richard a condus ofensiva Clujului după 20 de minute, acumulând 12 puncte.

Daishon Knight și Marko Radonjic au contribuit la revenirea lui Balkan în sfertul al treilea, când s-a ajuns la 71-56. Finalul meciului a găsit-o pe U-BT relaxată, victoria fiind asigurată în mare parte deja din prima repriză, meciul terminându-se cu scorul de 92-80.

Patrick Richard a marcat 19 puncte (50% din acțiune) și a contabilizat 5 recuperări, Kerron Johnson a strâns 18 puncte, 9 pase decisive și 8 recuperări, în vreme ce Darko Planinic cu 18 puncte și 5 recuperări au fost cei mai buni oameni ai gazdelor. De cealaltă parte, Jordan Callahan a fost cel mai productiv (16 puncte, 4/6 de la distanță), urmat de Daishon Knight (11 puncte, 7 assist-uri) și Dimitar Dimitrov (11 puncte, 7 recuperări).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *