duminică, septembrie 24O pasiune ce ne leagă - News Sport

U-BT trece de Oradea la capătul unui meci dominat în mare parte

0 0
Read Time:1 Minute, 54 Second

Derby-ul etapei a treia din LNBM a avut loc la sâmbătă seara la Cluj-Napoca și a fost câștigat de gazde, 89-82 (26-17, 22-17, 20-23, 21-25). U-BT rămâne astfel cu procentaj maxim în debutul campionatului.

Clujenii au început meciul în formula Kerron Johnson-Patrick Richard-David Vida-Donatas Tarolis-Darko Planinić, Oradea replicând cuKris Richard-Tudor Fometescu-Aaron Broussard-Arturas Valeika-Dragan Zekovic.

Deși Patrick Richard a deschis scorul cu o aruncare de la distanță, campionii României au controlat prima parte a sfertului inaugural și au avut un avantaj de șapte puncte, 13-6. Din acel moment însă, jocul ”Leilor Roșii” nu a fost la fel, Clujul reușind să marcheze 18 puncte fără a încasa vreunul și a terminat sfertul cu 26-17.

Scorul a luat proporții în al doilea sfert, diferența de peste 10 puncte fiind constantă și s-a intrat cu 48-34 la vestiare pentru U-BT.

Bihorenii au început recuperarea deficitului în repriza secundă, însă l-au pierdut pe Dragan Zekovic pe parcurs, acesta suferind o accidentare la spate. Finalul meciului a fost foarte echilibrat, CSM Oradea apropiindu-se la două posesii, 76-71, după ce Kris Richard a reușit patru puncte consecutive.

Kerron Johnson a stabilit scorul final, 89-82, cu un lay-up și două aruncări libere transformate, după ce ”Leii Roșii” s-au apropiat la trei puncte.

Principalii marcatori ai gazdelor au fost Patrick Richard (20 de puncte, 5 pase decisive, 3 recuperări, 3 intercepții, un capac), Kerron Johnson (17 puncte, 6 pase decisive, 3 recuperări) și Karlo Zganec (15 puncte, 8 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție).

De partea cealaltă, s-au remarcat Kris Richard (23 de puncte, 3 intercepții, 2 pase decisive), Giordan Watson (18 puncte, 4 pase decisive, o recuperare) și Aaron Broussard (12 puncte, 3 pase decisive și o intercepție).

În următoarea etapa, U-BT Cluj-Napoca are un nou meci greu cu rivala CSU Sibiu (vineri, ora 18.30), în vreme ce Oradea se deplasează pe terenul celor de la BCM U FC Argeș Pitești.

Declarații după meci

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *