luni, mai 29O pasiune ce ne leagă - News Sport

Dusko Vujosevic, antrenor coordonator U-BT: ”Am avut combinații reușite, însă a existat o perioadă în care nu ne-am descurcat. Putem să creștem jocul”

0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second

În urma victoriei de pe teren propriu cu CSM CSU Oradea, scor 89-82, tehnicianul Dusko Vujosevic și americanul Kerron Johnson, declarat MVP-ul partidei, au oferit câteva declarații.

Vujosevic: ”Sunt mulțumit de felul cum a decurs partida. Băieții au făcut o treabă bună pe teren, la fel și Mihai Silvășan pe bancă. Oradea are o echipă foarte bună, care joacă împreună de mult timp. Ei se înțeleg bine pe teren. Au șase sau șapte jucători capabili să înscrie. Nu se știe niciodată care dintre ei va marca 20 de puncte. Nu este ușor să pregătești un meci împotriva lor.

Ne-am confruntat cu unele probleme medicale înaintea partidei. Ne lipsește Nandor Kuti, însă vreau să îl evidențiez pe David Vida. A fost productiv. Medicii i-au recomandat lui Karlo să nu joace. De asemenea, Andrei Calnicenco a fost la spital înaintea meciului, deoarece medicii i-au făcut o perfuzie.

Am avut combinații reușite, însă a existat o perioadă în care nu ne-am descurcat. Putem să creștem jocul. Vreau să îi felicit încă o dată pe băieți și le mulțumesc suporterilor că ne-au sprijinit. Sper ca în viitor sala să fie și mai plină!” 

”Sunt fericit de această victorie, am muncit mult să obținem acest rezultat. Totuși, este doar o victorie. Meciul de astăzi nu ne face campioni. Orădenii sunt campioni până la anul. Avem lucruri de corectat și vom lua fiecare partidă pe rând. Vom fi pregătiți să disputăm următorul meci!”, a declarat Kerron Johnson, care a terminat partida cu 17 puncte (5/6 de două puncte), 6 assist-uri, 3 recuperări și index de 20 la eficiență.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *